Contact

Tel: 0727 266576 / 0742 959843
Fax: 0268 275359
E-mail:office@compresoareaer.ro


Formular cerere oferta →

compresoare cu surub

compresoare aer

compresoare de aer cu surub

Inchirieri compresoare

 

Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra, avem in permanenta un stoc de compresoare disponibile spre inchiriere.

Aceste utilaje sunt permanent monitorizate de catrespecialistii nostrii si se ofera consultant gratuita la punerea in folosinta, asigurandu-se astfel deservirea compresoarelor in conditii de securitate maxima. Prin stocul permanent pe care il avem la dispozitie putem oferii compresoare cu surub in orice judet din tara.
In cazul in care doriti o servisare iar pe timpul servisarii nu va puteti folosii de compresorul dumneavoastra, noi va putem pune la dispozitie, in limita stocului, un compresor pentru deservirea unitatii dumneavoastra.
Oferim spre inchiriere in toata tara:Bucuresti, Brasov, Sibiu, Constanta, Craiova, Timisoara, Cluj, Oradea, Arad, Oradea, Ploiesti, Pitesti, Hunedoara, Targoviste, Giurgiu, Focsani, Galati, Suceava, Iasi, Targu Mures, Bistrita Nasaud, Baia Mare, Satu Mare

Pentru a afla care sunt utilajele disponibile pentru inchiriere va rugam sa ne contactati la:

Telefon : 0727 266576

E-mail : office@compresoareaer.ro

Compresoare Second Hand

Compresoarele SH pe care le comercealizam, sunt in stare buna de functionare si sunt verificate de catre specealistii departamentului nostru de service.


Compresoarele second hand sunt din uniunea europeana si apartin unor marci consacrate atat pe plan local, European si mondial. Ele sunt achizitionate de firma noastra prin sistemul buy-back

Asiguram service, revizii periodice programate sau ocazionale, atat pentru compresoarele comercealizate de noi cat si pentru alte marci de compresoare.

Asiguram piese de schimb originale de la furnizorii nostrii externi la preturi fara concurenta