Contact

Tel: 0727 266576 / 0742 959843
Fax: 0268 275359
E-mail:office@compresoareaer.ro

Formular cerere oferta →

compresoare cu surub

compresoare aer

compresoare de aer cu surub

Companie

HERTZ-KOMPRESSOREN este o organizaţie internaţională de dimensiuni medii, companie cu o prezenta globala implicată în proiectarea, fabricarea şi vânzarea de compresoare de aer şi a echipamentelor de aer comprimat . Ne străduim să pătrundem pe piaţă la nivel mondial cu produse de calitate şi servicii excelente.

Clientii apreciaza valoarea serviciilor si a compresoarelor noastre de înaltă calitate şi vom face tot posibilul pentru a menţine această evaluare facuta de către clienţii noştri. Experienţa şi cunoştinţele angajaţilor noştri este baza pentru aceste eforturi, iar noi cultivăm aceste caracteristici pentru a ţine pasul cu piaţa globală şi cu cerinţele clienţilor.

Suntem un partener corect şi de încredere pentru furnizorii noştri şi depunem eforturi pentru asigurarea unor parteneriate pe termen lung, reciproc avantajoase. Protecţia mediului, bunăstarea comună şi onestitatea sunt părţi inerente ale filozofiei noastre de afaceri şi vom face tot ce se poate in ceea ce priveşte legile locale aplicabile în regiunile noastre de activitate. Prin îmbunătăţirea continuă a proceselor noastre de afaceri şi de resurse ne asigurăm că vom ţine pasul cu aşteptările tot mai mari ale partenerilor noştri, angajaţilor noştri, mediului nostru social şi al proprietarilor societatii noastre.

Compresoare Hertz-Kompressoren - Compresoarele care-ti aduc siguranta in exploatare

Viziunea noastră

Într-o lume din ce în ce mai competitivă, eficienţa şi compatibilitatea - în ceea ce priveşte produsele şi serviciile - sunt cele mai importante pentru toţi partenerii. Calitatea ridicata a compresoarelor şi serviciilor este condiţia prealabilă pentru realizarea acestor caracteristici principale. Obiectivul nostru principal este de a pune la dispozitia clientilor nostri compresoare de calitate la preturi accesibile.
Ne concentrăm pe competenţele noastre de bază, oferind clientilor nostri compresoare de cel mai înalt nivel şi servicii pentru a le ajuta să aibă succes pe pieţele lor - fie prin vânzări fie pentru folosirea compresoarelor si sistemelor de tratare a aerului comprimat pentru scopuri de producţie, pentru a le usura munca, pentru a economisi energie, pentru a îmbunătăţi procesele lor şi pentru a atinge obiectivele companiei.

Obiectivul nostru este sa devenim si sa ramanem unul dintre liderii mondiali in compresoare pentru aer şi gaze tehnice, precum şi pentru echipamentele de tratare a aerului comprimat. Ne propunem ca brandul "HERTZ KOMPRESSOREN" sa devina un nume cunoscut şi bine ancorat în domeniul aerului comprimat, in general si al producatorilor de compresoare, in special.

Compresoare cu surub

Compresoarele de aer cu surub Hertz-Kompressoren au o seama de avantaje:

- fiabilitate;

- costuri reduse, atat pentru investitia initiala cat si intretinere;

- nivel de zgomot redus

- constructie robusta;

- carcasa izolata fonic si demontabila;