Contact

Tel: 0727 266576 / 0742 959843
Fax: 0268 275359
E-mail:office@compresoareaer.ro

Formular cerere oferta →

compresoare cu surub

compresoare aer

compresoare de aer cu surub

Compresoare aer Sibiu- Compresoare livrate la Sibiu de catre societatea noastra pentru a deservi daua hale de fasonat fier beton!

Vanzare Compresoare aer Sibiu

Astazi societatea noastra a reusit livrarea si punerea in folosinta a unei statii de doua compresoare de aer si un uscator de aer care sa desrveasca aceste doua compresoare.
Compresoare aer Sibiu , gata echipate, gata de lucru, foarte necesare in productia de grinzi de beton folositee la construirea autostrazii Sibiu-Deva si nu numai.
Toate compresoarele livrate de catre societatea noastra vin cu actele necesare iscirazarii, pentru aceasta nu este necsar decat prezentarea actelor la ISCIR!
Toata lucrarea a fost realizata profesional, asigurandu-ne ca produsul final corespunde complet cu cererea beneficiarului, in pretul solicitat, si, la final, compresoarele sa satisfaca necesarul de aer atat din punct de vedere cantitativ cat si calitativ clientului din Sibiu.
Compresoare de aer, de calitate cu livrare prompta din stoc sau la coanda gasiti la noi, nu ezitati sa vedeti ce va putem oferi din acest punct de vedere.
Compresoarele de aer, livrate de Compresoare Sibiu, sunt compresoare complet automatizate realizate la conform normelor uniunii europene
Compresoare aer Sibiu, compresoare cu surub realizate profesional, de calitate, rapid de instalat si folosit, realizate conform celor mai noi tehnologii, transportate si puse in functiune, de catre echipa noastra.

Compresoare Hertz-Kompressoren in Sibiu

SC Delta Pack SRL, prin echipele sale de vanzari si service vine in sprijinul utilizatorilor de aer comprimat, contribuind prin produsele si serviciile sale la dezvoltarea si prosperitatea clientilor sai si a zonei in care isi desfasoara activitatea.


COMPRESOR PROFESIONAL DE AER CU SURUB