Contact

Tel: 0727 266576 / 0742 959843
Fax: 0268 275359
E-mail:office@compresoareaer.ro

Formular cerere oferta →

compresoare cu surub

compresoare aer

compresoare de aer cu surub

Compresoare Cluj

Compresoare Cluj - In curand vom deschide un nou showroom de compresoare la Cluj-Napoca. Prin aceasta Hertz Kompressoren aduce posibilitatea utilizatorilor din cat mai multe zone ale Romaniei sa vada si sa testeze noul compresor cu surub din seria HGS, usurand astfel procesul de achizitie

Compresoare !!! Vanzari Compresoarere la Cluj

De ce sa alegeti compresoare Cluj?, pentru ca noi asiguram consultanta inaintea achizitiei, stabilim impreuna cu beneficiarul necesarul si calitatea aerului comprimat, si impreuna cu dumneavoastra ne asiguram ca ceea e primiti este ceea ce aveti nevoie in desfasurarea activitatilor dumneavoastra.

Reprezentanta cu vanzare a compresoarelor din Cluj, va acoperi intreaga parte nordica a tarii, respectiv judetele Cluj Napoca, Bistrita Nasaud, Maramures, Satu Mare, Salaj, Bihor, Arad, Hunedoara si Alba.
Nu uitati compresoarele Hertz-Kompressoren pot fi folosite atat de micii intreprinzatori, de genul: service auto, vulcanizare, ateliere de tamplarie, ateliere tamplarie PVC cu geam termopan, brutarii, prelucrari metalice, statii de tratare a apei, statii de clorinare, ateliere de croitorie, precum si de marii industriasi, forje pneumatice, industria berii, industria de imbuteliere a apei, etc.
Compresoare Hertz-Kompressoren in Romania - Delta Pack - Vanzari compresoare

COMPRESOARE DE AER