Contact

Tel: 0727 266576 / 0742 959843
Fax: 0268 275359
E-mail:office@compresoareaer.ro

Formular cerere oferta →

compresoare cu surub

compresoare aer

compresoare de aer cu surub

Compresoare aer Bucuresti

Compresoare Bucuresti - Compresoarele livrate la Bucuresti functioneaza alternativ, acestea fiind necesare in procesul tehnologic al firmei din Bucuresti.
Comnpresoarele din Bucuresti au fost puse in functiune de catre echipa noastra de service compresaoare. Toate s-au desfasurat conform planului, iar beneficiarul a fost foarte multumit de calitatea si rapiditatea executiei.

Acestea au fost posibile deoarece comprersoarele erau pe stoc, deci totul s-a desfasurat foarte repede de la primirea comenzii, pana la instalarea compresoarelor de aer la sediul beneficiarului.

Odata cu instalarea compresoarelor s-a semnat si un contract de service compresoare, atat pentru cele doua compresoare noi cat si pentru un compresorhertz, mai vechi!

Compresoarele de aer, livrate de Compresoare Bucuresti, sunt compresoare complet automatizate realizate conform normelor uniunii europene.

De ce compresoare Bucuresti?, pentru ca noi asiguram absolut totul, de la comanda si consiliere pana la livrare si punerea in folosinta - avantje multiple pentru dumneavoastra prin compresoare aer Bucuresti.

Asteptam alte cereri de compresoare din Bucuresti, deoarece suntem convinsi ca aceste compresoare oferite de Delta Pack sunt la cel mai bun raport calitate-pret, iar service compresoare bucuresti, poate intervenii in orice problema legata de compresaore.

compresoare profesionale